NK Elektro te Model Racing Midland

Beste rijders,

 

Door een samenloop van omstandigheden is er helaas de noodzaak ontstaan het aankomend NK te Model Racing Midland te annuleren. Enerzijds valt het aantal inschrijvingen dermate tegen om een NK waardige race te kunnen houden, anderzijds is er binnen de vereniging MRM e.e.a. gewijzigd binnen het bestuur waarbij tevens nog enkele zaken op de rit gezet moeten worden.

Wat betekent dit voor het kampioenschap? In plaats van 6 races (18 finales) worden er nu 5 races (15 finales gehouden). Er worden nog steeds 5 schrapresultaten gehanteerd, ofwel 10 van de 15 finales tellen voor het kampioenschap.

We zien jullie graag op het volgende NK op de MACH op 7 en 8 juli. Inschrijven kan reeds via:

https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=bkg&dId[E]=40328&pLa=nl

 
NOMAC EC10,
Rob & Jeffrey