BC08 Procedure m.b.t. bestellen hand-out banden

Beste 1/8 rijders!

Nog een kleine maand tot het 1e NK bij REAL 80 in Groningen.
Anders dan in het eerder geplaatste bericht vermeld, worden de geleverde banden niet
de Enneti “Five Star” normale witte velg, maar de Enneti “Five Star” carbonnen velg.

Banden dienen bij voorkeur vooraf online besteld te worden via de website van de leverancier (zie hieronder).
Dit geniet de voorkeur, omdat de leverancier dan beter kan bepalen hoeveel banden hij dient mee te nemen, eventueel bestellen en betalen op de baan kan wel.
Kun je als rijder niet deelnemen aan een NK, meld je dan tijdig af!
(dit kan o.a. via het contactformulier op de Nomac website)

Tot het 1e NK!

Martin en Arie

Hieronder meer informatie van de bandenleverancier, over de gehele procedure.

————————

 

Beste BC08 NK deelnemers. Nog een maand en dan is het weer zover, de eerste BC08 wedstrijd op Real80. Om de zaken omtrent de hand-out banden zo makkelijk mogelijk te maken geven wij jullie alvast onderstaand de nodige uitleg.

We kennen 2 soorten sets banden, trainingsbanden voor 22,00€ en wedstrijdbanden voor 19,50€ per set. Zoals tijdens onze sectievergadering afgesproken dien je minimaal 1 set wedstrijdbanden per NK af te nemen, het maximaal aantal voor de wedstrijddag is gelimiteerd op 5 sets. Mocht je dan nog tekort komen, kan je bij ons een extra set kopen op de zondag. Trainingsbanden kun je zo veel als nodig bestellen / kopen.

Banden bestel je bij ons online of tijdens het NK weekend. Voor elke race / wedstrijd ontvang je van ons een unieke voucher, tegen inlevering van die voucher mag je van ons een set banden pakken tijdens hand-out voor de race.

Het online bestellen van banden doe je in onze eShop, hiervoor moet je een account aanmaken om gebruik te kunnen maken van kortingen voor BC08 NK rijders. Wij kennen die korting alleen toe als je je hebt opgegeven voor het BC08 NK seizoen. Hier maak je een account aan: http://www.team-shepherd.nl/customer/account/create/

Denk er aan dat het een dag kan duren voordat de kortingen zijn toegekend.
Mocht je dit sneller willen, geef ons dan even een seintje via email.

In de shop kan je met iDEAL of Paypal betalen, je kan er ook voor kiezen om cash te betalen op de baan. We bieden tevens de mogelijkheid tot pinnen tijdens een NK. Elk NK kent zijn eigen productnummer voor wedstrijdbanden, V8NK1Spec-Race t/m V8NK7Spec-Race. Trainingsbanden hebben productnummer V8NK-Spec-Training. Zorg ervoor dat je de wedstrijdbanden hebt besteld en betaald op de zaterdag van het raceweekend (uiterlijk voor zondag 09:00!) We verwachten de banden voor training vanaf 16 Maart op voorraad te hebben, als dit eerder of later wordt zullen wij dit via de BC08 sectie laten weten. Wij kunnen de trainingsbanden via PostNL laten afleveren op een door jou gewenste locatie.

 

Dit jaar worden de banden tevens ingenomen na een race, mocht je dit willen. De banden doe je in een afsluitbare zak die je van ons krijgt nadat je auto is gekeurd, wij zorgen ervoor dat die zak weer voor de juiste heat / finale beschikbaar is voor hand-out. Elke zak krijgt een uniek nummer van ons bestaande uit het heat-nummer in combinatie met het rijder-nummer, dit nummer behoudt je de gehele race. Geef dit nummer door aan het persoon die de uitgifte doet als je gebruik wil maken van een gebruikte set. Voorbeeld: Je zit in heat 3 en je bent rijder 6, je nummer wordt dan 36. Of je zit in heat 5 en bent rijder 10, je nummer wordt dan 510. Vergeet niet om na de race op zondag je zak met banden mee te nemen!

 

Mocht er iemand nog meer detail vragen hebben, stuur dan gerust een email naar info@team-shepherd.nl. Tot 7 April!