BC08 NK 7, MBC de Sluis

Aankomend weekend wordt het 7e en laatste NK 1/8 gereden bij MBC de Sluis in Gouda.

In de NK klasse is de strijd voor het kampioenschap gestreden, maar daar vlak onder is alles nog mogelijk.
In de Nomac cup gaat de strijd om het kampioenschap tussen Addie van de Ven en Tjibbe Keller deze laatste wedstrijd beslist worden!
Ik zal de details over waar beide heren dienen te eindigen nu niet prijs geven om de druk niet te hoog te laten oplopen, maar als een van de heren dat zou willen weten, dan hoor ik het wel van jullie. (Addie, Tjibbe)

Tevens even aandacht voor de volgende punten:
Dit weekend is het niet mogelijk om de handout banden per pin te betalen, contant kan wel, dus gepast geld is zeer wenselijk! Heb je een account bij de bandenleverancier, bestel en betaal ze dan vooraf, dit scheelt gedoe.

Ook is dit weekend de A4 vanuit Amsterdam richting Leiden, tussen knooppunt Burgerveen en Hoogmade afgesloten. Terug kan wel. Rijders die deze route nemen kunnen het beste bij knooppunt burgerveen de N207 volgen via Alphen a/d Rijn naar Gouda. Voor meer info, http://www.vananaarbeter.nl

Als laatst wil ik nog vermelden dat trainen op Vrijdag mogelijk is van 10.00 tot 17.00 uur.
Baan gaat dicht om 18.00 uur.

Martin