BC08 Procedure m.b.t. bestellen hand-out banden

Beste 1/8 rijders!

Nog 3 weken tot het 1e NK bij de AMCA in Apeldoorn.
Inmiddels staan de gewijzigde reglementen al een tijdje online, ik raad iedereen aan ze door te nemen, om verassingen te voorkomen. Aanvullend op het eerder geplaatste bericht, hierbij meer informatie met betrekking tot de verplichte hand-out banden.

Banden dienen bij voorkeur vooraf online besteld te worden via de website van de leverancier.
De leverancier heeft een handleiding gemaakt hoe dit precies in zijn werk gaat.
Tijdens het bestellen krijg je de keuze meteen af te rekenen, of dit later (op de baan) te doen.
Kun je als rijder niet deelnemen aan een NK, meld je dan tijdig af!
(bij voorkeur via het contactformulier op de Nomac website)

Tot het 1e NK!

Arie en Martin

 

p.s., hieronder nogmaals een aantal belangrijke punten:

 

De geleverde banden zijn van het merk, Matrix “5-spoke” carbon velg, tegen een prijs van €16,50,- Incl. BTW per set van 4 banden.

  • Elke ingeschreven deelnemer is verplicht min. 4 sets af te nemen per NK. (3x kwalificatie en 1 voor een finale)
  • Betaling van de verplichte sets banden (=4 x 16,50,- = 66,-) gebeurt bij voorkeur 2 weken voor de NK via de website (iDEAL). Contant of pin op de NK is ook mogelijk.
  • Per NK worden tickets uitgereikt aan de deelnemers die hebben betaald. In ruil voor dat ticket kan men bij de ingang van de pits (of een nader te bepalen locatie) banden krijgen.
  • Een banden ticket is geldig per NK. Dus mocht een deelnemer banden tickets overhouden dan mag de deelnemer dit ticket inruilen aan het einde van de dag.
  • Als de deelnemer heeft betaald of zich niet heeft afgemeld bij de desbetreffende NK, dan is afname verplicht. Ook bij regen. Na betaling van de banden vind er geen restitutie plaats van het betaalde bedrag. De banden worden altijd geleverd in ruil voor een ticket
  • Extra sets die men nodig heeft op de finale dag t.b.v. het doorstromen naar een volgende finale óf extra sets t.b.v. het wisselen in een finale kan men bijkopen op de dag zelf voor dezelfde prijs.
  • Overgebleven sets banden na de kwalificatie of finales kunnen niet worden ingeruild voor tickets of geld.
  • Banden worden geleverd in een bulk verpakking (dozen) en niet per stuk geseald.
  • Prijzen van de banden zijn alleen de banden voor de hand-out op zondag. Training sets banden zijn ook verkrijgbaar op zaterdag tegen 18,- per set.